Polish
Rozwiązywanie Problemów Z Odtwarzaniem Blu-ray W Programie Windows Media Center Najłatwiejszy Sposób

Niedawno niektórzy czytelnicy zgłosili odtwarzanie funkcji Blu-ray w programie Windows Media Center.

Napraw wszystkie problemy z komputerem jednym kliknięciem. Najbardziej wszechstronne narzędzie do naprawy systemu Windows na rynku!

Zdecydowanie automatycznie instaluje wtyczkę z Windows Media Center. Po uruchomieniu WMC uczciwie wybierz Cyberlink PowerDVD 11, a także wybierz „Odtwórz dysk Blu-ray”. PowerDVD zaczyna być wrażliwy w tle i uruchamia zapętlenie filmu wbudowanego w WMC.

Dlaczego mam pełny obraz CAPTCHA?

Wykonywanie testu CAPTCHA ujawnia, że ​​jesteś człowiekiem, ponieważ zapewnia tymczasowy dostęp do jednego konkretnego zasobu internetowego.

Co mogę zrobić, aby tego uniknąć w przyszłości?

Jaka jest różnica między Windows Media Player a Windows Media Center?

Jaka jest różnica między tymi kilkoma programami komputerowymi? Witam, Windows Media Player to dedykowana aplikacja do obstawiania muzyki, filmów i znajdowania synchronizacji. Windows Media Center ma wszystkie tego rodzaju funkcje programu Windows Media Player wraz z możliwością uruchamiania telewizji na żywo i nagrywania programów telewizyjnych.

Jeśli masz połączenie osobiste, takie jak jakieś połączenie lokalne, możesz uruchomić diagnostykę komputera na swoim urządzeniu, aby upewnić się, że nie jest zainfekowane przez złośliwe oprogramowanie .

Dlaczego planujesz odtwarzanie DVD w programie Windows Media Player?

Jeśli w programie Windows Media Player pojawi się komunikat o błędzie, że „zgodny dekoder DVD nie jest zainstalowany”, oznacza to, że do odtwarzania dysków DVD można zainstalować więcej niż tylko wtyczkę (zwaną dekoderem MPEG-2). Jednak, który ma darmowy odtwarzacz VLC, prawdopodobnie będziesz odtwarzać płyty DVD z dowolną rasą pliku wideo z psem.

Jeśli klienci powinni znajdować się w biurze i korzystać z najnowszej sieci publicznej, możesz poprosić określonego administratora sieci o sprawdzenie interakcji pod kątem zainfekowanych lub źle skonfigurowanych urządzeń.

p>

Przywróć swój komputer do najlepszej formy dzięki Reimage

Czy Twój komputer działa wolno? Czy wciąż otrzymujesz Blue Screen of Death? Jeśli tak, czas pobrać Reimage! To rewolucyjne oprogramowanie naprawi typowe błędy, ochroni Twoje dane i zoptymalizuje komputer w celu uzyskania maksymalnej wydajności. Dzięki Reimage możesz łatwo i szybko wykryć wszelkie błędy systemu Windows - w tym zbyt powszechny BSOD. Aplikacja wykryje również pliki i aplikacje, które często ulegają awariom, i pozwoli naprawić ich problemy jednym kliknięciem. Więc nie cierpij z powodu powolnego komputera lub regularnych awarii — zdobądź Reimage już dziś!

• Krok 1: Pobierz i zainstaluj Reimage
  • Krok 2: Uruchom program i wybierz swój język
  • Krok 3: Przeskanuj komputer w poszukiwaniu błędów i automatycznie je napraw

• Innym sposobem zapobiegania odwiedzaniu tej strony w dłuższej perspektywie może być użycie aktualnej Przepustki Prywatności. Twoja firma może wymagać pobrania poprawnego modelu 2.0 ze sklepu z dodatkami do przeglądarki Firefox, pożądanego teraz.

Czy możesz konkurować z płytą Blu-ray na komputerze?

Wygodnym i łatwym sposobem na zabawne dyski Blu-ray na komputerze jest pomyślne pobranie Blu-ray Pro z Microsoft Store. Jest to całkowicie mobilna aplikacja, która może jednocześnie odtwarzać DVD i Blu-ray. Możesz manifestować listy odtwarzania, łatwo włączać napisy, a nawet zmieniać satysfakcjonujący kolor aplikacji.

Z pewnością możesz odtwarzać dyski Blu-ray w programie Media Center, jeśli masz zainstalowaną całą najnowszą wydaną wersję utworzoną przez te dwa programy:

Czy Windows Media Player może odtwarzać Blu-ray?

Program Windows Media Player nie obsługuje głównego formatu płyt Blu-ray. Aby odtwarzać na działającej płycie Blu-ray, musisz zacząć od programu innej firmy, który może obsługiwać odtwarzanie płyt Blu-ray i urządzenie, które może odtwarzać płyty Blu-ray.

Jednak żadna z nich nie pozwala na korzystanie z płyty z Internetu tylko za pośrednictwem rozszerzenia multimedialnego. Wpadłem na ten nonsens, próbując odtwarzać Blu-Rays, a może codzienne DVD na konsoli Xbox 360, używając komputera siedzącego 3 stopy i palce u stóp. Musisz podłączyć nowy telewizor bezpośrednio do komputera I MUSISZ uzyskać monitor zgodny z HDCP.

Uważam, pamiętaj, że znacznie łatwiej jest zgrać wiele możliwości, które posiadam, i przekodować je jako sposób na H.264. Aby to zrobić: (Uwaga: DVDFab Ripper jest darmowy, AnyDVD ma określoną 30-dniową nieograniczoną wersję próbną, MakeMKV może być w 100% darmowy i bez hamulca ręcznego)

1. Pobierz DVDFab lub czasami AnyDVD (nie ma też zbyt wielu innych klientów).
    2. Skopiuj albo cały główny film, albo cały film na dysk twardy.
    3. Użyj MakeMKV, aby utworzyć plik, który Handbrake może zrozumieć.
    4. Użyj tej opcji w przypadku transkodowania filmu obsługującego H.264 (przy okazji zaznacz pole „Duży rozmiar katalogu”, aby Blu-ray mógł zmieścić tyle miejsca, głównie dlatego, że potrzebuje).

blu jimmy odtwarzanie w centrum kliknięć systemu Windows

Jeśli korzystasz z systemu Windows 7, nie możesz pominąć programu Windows Media Center. Program Windows Media Center zamienia Twój komputer w odpowiedni, wydajny telewizor, łącząc obrazy i rozrywkę w jednej warstwie. Z łatwością ciesząc się transmisją strumieniową i telewizją internetową na komputerze, czy kiedykolwiek doszedłeś do wniosku, że chcesz dodać filmy Blu-ray do zestawu Windows Media Center w celu odtwarzania? Oczywiście odtwarzacz BD jest najlepszym wyborem podczas odtwarzania płyt Blu-ray, ale równie dobrze mogą istnieć inne sposoby, na które można zbudować całe kino domowe. Dzięki narzędziu Blu-ray Ripper, a w konsekwencji wewnętrznej lub zewnętrznej płycie BD, możesz łatwo zgrać rozrywkę Blu-ray na dobrze dopasowany dysk twardy Windows Media Player i zgrać filmy Blu-ray poza Windows Media On Center HDTV za pomocą kabla HDMI-View. p>
    Odtwarzanie Blu-ray za pomocą programu Windows Media Center

Dlaczego kopiować?Odtwarzać Blu-ray w programie Windows Media Center, jeśli masz jeszcze muzyka BD lub PS3? Po pierwsze, dyski Blu-ray są łatwe do pomocy w uszkodzeniu, ale kopia cyfrowa musi być rzeczywiście bezpieczna i trwała, nawet jeśli dane zostaną utracone, mogą istnieć rozwiązania do odzyskiwania. Po drugie, zgrywanie Blu-ray w czasie rzeczywistym do programu Windows Media Center chroni poszczególne dyski Blu-ray przed punktami — nadal będziesz mógł szukać swojego filmu na setkach dysków DVD i BD, gdy będziesz mógł je tylko przeanalizować i odtworzyć za pomocą swojego z drogi kontroli? Po trzecie, zgrywanie Blu-ray do WMP rozwiązuje problem ograniczenia kodu sekcji BD. Komercyjne dyski Blu-ray mogą chcieć pochodzić z regionów A, B lub C iw żadnym wypadku odtwarzacz BD nie odtwarza wszystkich dysków Blu-ray. Należy pamiętać, że niektóre odtwarzacze BD odmawiają gry (bez pozwolenia) w BD, na który cierpisz, kupione za granicą. Po zgraniu na BD WMC klipy wideo, które prawdopodobnie otrzymasz, są niechronionymi filmami HD, które są najlepsze dla każdego odtwarzacza multimedialnego, jeśli kodek jest rzeczywiście obsługiwany.

To oprogramowanie jest odpowiedzią na wszystkie Twoje problemy z komputerem.

Troubleshoot Blu-ray Playback In Windows Media Center The Easiest Way
    Problemen Met Het Afspelen Van Blu-ray In Windows Media Center Oplossen De Eenvoudigste Manier
    Felsöka Blu-ray-uppspelning I Windows Media Center Det Enklaste Sättet
    Windows Media Center에서 Blu-ray 재생 문제 해결 가장 쉬운 방법